Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lungerbygden ek. för

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Västmanlands län
Arboga kommun
Götlunda, Närke distrikt

med ca 400 invånare.

Adress


Kontaktperson

Anders Johansson
Lungerbygden ek. för
Åsbo, S:A Lunger
732 98 Arboga

Tel. 1: 0589-532 70
Tel. 2: 0589-531 38

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Sköter badplatsen

Bostäder

Bygger bostäder. Hyresrätter

Egen affärsverksamhet

Driver hyrehus

Miljö & Natur

Projekterar vindkraft

Stimulera inflyttning

Bostäder

Ungdomsverksamhet

Bygger boende för bl.a. ungdomar

Varit på studiebesök

Har eldat med havre. Månge besök då!

Äldreomsorg

Bygger boende för bl.a äldre

Uppdatera förening

Anmäl förening