Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Dingtuna Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1930

Finns i

Västmanlands län
Västerås kommun
Dingtuna distrikt
Västerås
med 2000 invånare.

Adress

Kyrkvägen 27
724 75 Västerås

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Alf Olsson
Dingtuna Bygdegårdsförening
Boberga Hagaberg 3
725 92 Västerås

Tel. 1: 070-609 7271

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Sista april samt julmarknad.

Barnomsorg

Dagisverksamhet under 4 veckor.

Egen affärsverksamhet

Uthyrning av bygdegården

Samlingslokaler

Bygdegård för uthyrning

Skola

Hyrde vår lokal under 6 veckor

Studiecirklar

Släktforskning, trafik.

Trivsel/Fester

Bröllop, dop, knytis och andra fester.

Ungdomsverksamhet

Ungdomsgård 2 ggr/v

Uppdatera förening

Anmäl förening