Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vittinge-Morgongåva lokala utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Vittinge distrikt
Vittinge
med 2500 invånare.

Adress

c/o Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Skicka Epost

Kontaktperson

Thomas Falk
Vittinge-Morgongåva lokala utvecklingsgrupp
Västbergavägen 11
744 95 Vittinge

Tel. 1: 0224-61466
Tel. 3: 070-6299307

Verksamheten

Kommunikationer

Rädda byskolan i Vittinge

Lokal utvecklingsplan

Handlingsplan för olika utvecklingsprojekt som syftar till att förbättra byns kvalitet.

Miljö & Natur

Rädda den rödlistade stora salamandern, har erhållit 40 000:- för det.

Stimulera inflyttning

Kartläggning av tillgängliga tomter infospridning via hemsidan.

Vägar/Mackar

Cykelväg mellan Vittingen och Morgongåva vid sidan av väg 72

Annan verksamhet

Arbetar främst med Ideell, kulturell organisation.

Uppdatera förening

Anmäl förening