Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bälaryds bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Jönköpings län
Aneby kommun
Bälaryd distrikt

med 6500 i Ane invånare.

Adress


Kontaktperson

Carina Nilsson
Bälaryds bygdegårdsförening
Bolerum 2
578 92 Aneby

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

skördefests s

Kultur

Amatörteater,(Åsa-Nissespel 8 år) Föreläsningsförening

Miljö & Natur

miljömedvetna

Samlingslokaler

bygdegårdsföreningens lokaler, hembygdsmuséer

Studiecirklar

teater

Trivsel/Fester

valborgsmässofirande, midsommarfirande,spelmans-stämma

Ungdomsverksamhet

Amatörteater

Uppdatera förening

Anmäl förening