Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Säbrå Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Västernorrlands län
Härnösand kommun
Säbrå distrikt

med 25000 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Per G Hånell

Dunderkläpp 207
871 93 Härnösand

Tel. 1: 0611-751 12
Tel. 3: 070-624 30 93

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad, sommarmarknader

Kultur

Forskning, publikationer, restaurering av gamla byggnader

Samlingslokaler

Vårdar och rusterar upp vår egen lokal, nu senast installation av pelletsvärme

Studiecirklar

Inom olika områden kring hembygden:

Trivsel/Fester

Julfester, julmarknader, midsommarfirande, sommaröppet, med mera

Ungdomsverksamhet

Arrangemang direkt riktade till barn och ungdomar

Vandrings- & Ridleder

Medverkar i Janne Vängman-leden

Varit på studiebesök

Händer emellanåt.

Vägar/Mackar

Agerar för att Norrstigen skall vara i bra skick

Uppdatera förening

Anmäl förening