Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Grimslövs Föreningslokal

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kronobergs län
Alvesta kommun
Skatelöv distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Per Lindahl
Grimslövs Föreningslokal

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad arrangera varje år, dagen före första advent.

IT

Vi har fiberoptik med 100mb anslutning installerat i lokalen, även trådlöst nätverk finns tillgängligt.Projektor finns för uthyrning.

Samlingslokaler

Samlingslokal en större och en mindre för fester, teatrar och andra samankomster.

Trivsel/Fester

Lokalen hyrs ut till fester, bröllop mm.

Turism

I lokalen finns ett vandrarhem för 6 personer.

Ungdomsverksamhet

Fritidsgård för ungdomar bedrivs på 2:a våning

Annan verksamhet

En del av våra källarutrymmen hyrs av Vävföreningen och Bridgeklubben hyr en kansliplats.

Uppdatera förening

Anmäl förening