Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hökmora Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1956

Finns i

Västmanlands län
Sala kommun
Sala distrikt

med ca 40 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tomas Stenerhag
HÖKMORA BYGDEGÅRDSFÖRENING
Hökmora
775 96 Krylbo

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltagit i lokalmarknad i grannbyn.

Bad/Idrottsplats

Strandbad med brygga, flytbrygga, beachvolleyplan i sjön Vallsjön.

IT

Hemsida

Kultur

Medarrangör vid teaterföreställningar och musikarrangemang.

Nyhetsbrev

Informationsbrev lägg i slådorna 2 ggr/år

Samlingslokaler

Bygdegård med två salar, scen. Handikappanpassat.

Trivsel/Fester

Valborgsfirande, julfest, tipspromenader varje sönda sommartid.

Annan verksamhet

För vår tilldeleade Bygdepeng på ordnade vi parkeringsplatser av en gammal tennisplan, hemsida, infofoldrar, anslagstavlor i trä.Uthyrning av lokal och utrustning (kaffebryggare, porslin etc)

Uppdatera förening

Anmäl förening