Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Möklintagården

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1949

Finns i

Västmanlands län
Sala kommun
Sala distrikt

med 1300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Abrahamsson
MÖKLINTA BYGDEGÅRDSFÖRENING
Skräddarbo
733 99 Möklinta

Tel. 1: 0224-830 49

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis. Deltar i den sk Möklintaveckan.

Kultur

Teater inhyrd. Permanent konstutställning

Samlingslokaler

Huvudsaklig verksamhet att hyra ut lokaler, ca 200m2 totalt.

Skapa jobb/Företagande

Vaktmästare med lönebidrag, tidvis 2 st.

Studiecirklar

Linedance

Stimulera inflyttning

Ordnar dag för nyinflyttade.

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Pub-afton, musikcafé

Ungdomsverksamhet

Ungdomsgård med egen styrelse.

Varit på studiebesök

Visar konstutställningen

Annan verksamhet

Cateringfirma använder det godkända köket och även övr lokaler för sin verksamhet. Tillverkning av marmelad av en person. Egen kaffeförsäljning vid möten och andra aktiviteter.

Uppdatera förening

Anmäl förening