Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

S:a Ljunga Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1939

Finns i

Kronobergs län
Ljungby kommun
Södra Ljunga distrikt

med 632 invånare.

Adress


Kontaktperson

Leif Lilja
S:a Ljunga Bygdegårdsförening
Viltstigen 8
341 91 Ljungby

Tel. 1: 0372-16154

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Uthyrning av lokaler

Kultur

Teaterföreställningar två ggr per år

Samlingslokaler

Uthyrning av lokal för privata fester bröllop o dyl sam för auktioner. Tidigare arrangerade föreningen offentliga dansermen denna verksamhet blev olönsam.

Trivsel/Fester

Annordnar fester med mat och dans för andelsägarna fyra ggr om året

Uppdatera förening

Anmäl förening