Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Uppvidinge Biodlarförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Älghult distrikt

med 550 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Yvonne Wilhelmsson
Uppvidinge Biodlarförening
Kyrkvägen 2
360 76 Älghult

Tel. 1: 0481-63312
Tel. 2: 0730540815

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Försäljning av honung

Butik

Galleria med försäljning vid museet

Egen affärsverksamhet

Biodlarmuseum öppet sommarmånaderna

IT

informerar via hemsidan

Miljö & Natur

Värnar om miljön och naturen. pollinering

Skola

Bjuder in skolklasser som får lära sig mer om biodling

Tagit emot studiebesök

I Mantorp vid honungsdepån

Utbildning/Kompetensutveckling

Nya biodlarkurser varje år

Varit på studiebesök

Högsby biodlarförening, Växjö och Alvesta

Uppdatera förening

Anmäl förening