Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Latorps byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Örebro län
Örebro kommun
Tysslinge distrikt

med 3-500 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ewa Overmeer
LATORPS BYALAG
Ingelstav 12
719 95 Vintrosa

Tel. 1: 070-6652755

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Bostäder

Ja, text kommer

IT

Ja, text kommer

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

musik, dans, teater, bio

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Skola

Ja, text kommer

Studiecirklar

systuga, datorkunskap

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

midsommarfirande

Turism

industrikultur, vandringsled m info, guidning

Ungdomsverksamhet

vi har haft ungdomsgård men har uppehåll pga för många konkurrerande aktiviteter.Några punktevenemang.

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

säkrare skolväg för barnen, cykelväg utmed banvall

Äldreomsorg

agiterar för bättre anpassat boende, omflyttningsmöjligheter fr hus till lägenhet.möjlighet att handla o få hemkört.

Uppdatera förening

Anmäl förening