Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

VEDUMSORTENS HEMBYGDSFÖRENING

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1973

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Eling distrikt

med 1600 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gunnar Gustafsson
VEDUMSORTENS HEMBYGDSFÖRENING
Svartegården 3
530 10 Vedum

Verksamheten

Kultur

Bevarande av kulturarvet i bygden

Miljö & Natur

Verka för god miljö och natur

Trivsel/Fester

Hembygdsfest, resor, samkväm med föreläsare

Vandrings- & Ridleder

Årlig kulturcyklingar

Äldreomsorg

Väntjänster i åldringsvården

Uppdatera förening

Anmäl förening