Norra Godegårds hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1964

Finns i

Östergötlands län
Motala kommun
Godegård distrikt

med 800 invånare.

Kontaktperson

Annika Linder
NORRA GODEGÅRDS HEMBYGDSFÖRENING
Tybble 139
696 96 Zinkgruvan

Tel. 1: 0141-820 80

Kultur

Har ett gammalt knekttorp som vi sköter samt ett missionshus där vi har våra smmankomster

Miljö & Natur

Har tagit reda på gammla stigar och märkt upp, märkt ut torp

Samlingslokaler

Har egen samligslokal som vi hyr ut till privatpersoner och föreningar

Tagit emot studiebesök

Åkt till Tångeråsa i Örebro län på deras hembygdsdag

Trivsel/Fester

Midsommarfirande, höstträff, gudstjänster tillsammans med kyrkan alla annandagar, familjekvällar, arbetskvällar under sommarhalvåret, vandringar på gamla stigar, påskfest samt julfest

Turism

Visar knekttorpet för besökande gratis

Vandrings- & Ridleder

har flera gamla stigar som vi sköter

Varit på studiebesök

barnen från skolan har varit på besök