Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

SKÄFTEKÄRR EK. FÖRENING

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Kalmar län
Borgholm kommun
distrikt

med ca 1000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Esa Ateva
SKÄFTEKÄRR EK. FÖRENING
Sjöstorpgatan 46
380 75 Byxelkrok

Tel. 1: 0485-285 41
Tel. 2: 070-634 19 50

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vi arrangerar Kalmar läns äldsta julmässa.

Kultur

Skäftekärr ekonomisk förening och Fornverkstan ansvarar för arbetet med järnåldersverksamheten i Skäftekärr. I Skäftekärr finns en uppbyggd järnåldergård utifrån befintliga lämningar på platsen. I järnåldersmiljön bedrivs guidningar, visningar samt evenemanget "Järnåldersdagarna".

Trivsel/Fester

Varje midsommar och nationaldag anordnas festligheter i Skäftekärr.

Turism

All verksamhet riktar sig mot turistbranschen och i synnerhet järnåldersverksamheten som är öppen för besökare sommartid.

Uppdatera förening

Anmäl förening