Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Olseröds Byastuga

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Skåne län
Kristianstad kommun
distrikt

med 140 invånare.

Adress


Kontaktperson

Peter Malm
OLSERÖDS BYASTUGA
Smedjan Olseröd
297 95 Degeberga

Verksamheten

Kultur

Håller föredrag

Miljö & Natur

Flora och fågelvandring

Samlingslokaler

Hyr ut vår stuga

Studiecirklar

Olseröd för i tiden

Annan verksamhet

Håller i grannsamverkan.Vandra till grannbysillafrukost

Uppdatera förening

Anmäl förening