Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vadensjö Byagille

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Skåne län
Landskrona kommun
Landskrona distrikt

med 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplan, lekplats

IT

Bredband

Kultur

Studiecirkel om Vadensjö

Miljö & Natur

Städar väggrenen varje år

Nyhetsbrev

Via mejl, hemsida

Samlingslokaler

Wadensjö Byastuga

Studiecirklar

Vadensjös historia

Tagit emot studiebesök

Till olika företag

Trivsel/Fester

Luciafirande i kyrkan. sammankomster

Vandrings- & Ridleder

Promenadrundor på befintliga vägar

Vägar/Mackar

medverkat till hastighetsbegränsning

Annan verksamhet

LjusstöpningVin och ölprovningJulpynt, påskpyntKonstutsällning, teaterbesök,countryfest, boulebana anlagd

Uppdatera förening

Anmäl förening