Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Onslunda Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Skåne län
Tomelilla kommun
Ramsåsa distrikt

med 750 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gert Jönsson
ONSLUNDA BYALAG
Stenåsa 1002
273 95 Onslunda

Tel. 1: 0417-30454

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Brännboll

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Kommunikationer

Kämpar mot Skånetrafiken i 10 år utan resultat

Kultur

hemvändardagar, temakvällar

Miljö & Natur

Arr. cykeltur, håller motionsslingan i ordning

Nyhetsbrev

Byablad 2ggr/år

Samlingslokaler

Onslunda Församling bjuder på fria lokaler. Hyr en lagerlokal

Skola

har aktivt bidragit till att vi fått behålla vår skola

Studiecirklar

Planeras

Stimulera inflyttning

Genom att hålla vår by attraktiv

Trivsel/Fester

Vårfest

Ungdomsverksamhet

Via idrottsföreningaen

Utbildning/Kompetensutveckling

Temakvällar

Vandrings- & Ridleder

Motionslinga

Uppdatera förening

Anmäl förening