Ekshärad utveckling ek. förening

Om föreningen

Bildades 2003

Värmlands län
Hagfors kommun
Ekshärad distrikt

Arrangemang lokala marknader

För lions räkning har vi haft hand om bokningar och betalningar i två(2) år.

Bostäder

Se stimulerar inflyttning

Butik

Säljer lite av varje från Hantverk till sylt.

IT

Driver ett litet datorcafé

Kultur

Jobbar med besökare och gör reklam för bygden med omnejd.

Lokal utvecklingsplan

Utvecklingsstrategi: För turismen som vi hoppas kunna förankra hos politiker nästa år.

Miljö & Natur

Samma som under kultur plus att vi bedrivit projekt med översyn och ev. rep. av en del cykel och vandringsleder.

Nyhetsbrev

Till medlemmar

Stimulera inflyttning

Många rådfrågar oss om boende. Vi gör reklam för turistföretag, övriga företag, föreningar och bygden med omnejd.

Tagit emot studiebesök

Alla de företag som är medlemmar

Trivsel/Fester

Utsmyckning inför adventsmarknaden och jul.

Turism

Har helårsöppen turistinformation.

Utbildning/Kompetensutveckling

Inom vårt område.

Vandrings- & Ridleder

Se miljö/natur

Varit på studiebesök

Byalag, Politiker, Länsbygderådsrepresentanter, ESF.

Annan verksamhet

Medborgarkontor som utformas efter önskemål d,v,s, vi hjälper till med det folk efterfrågar, det kan vara hjälp med olika saker eller att vi kallar till möten.Eller att vi hjälper till med att skriva projekt.