Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Övre Ulleruds Bygdekommitté

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Värmlands län
Forshaga kommun
distrikt

med 500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Sven-Åke Modin
ÖVRE ULLERUDS BYGDEKOMMITTÉ
Olsäter Bäck 1
669 92 Deje

Tel. 1: 0552-311 76

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Olsäters marknad i sept. varje år

Miljö & Natur

Yttrande av Bergtäkt

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening