Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Blomskogs hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1983

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Blomskog distrikt

med 530 invånare.

Adress


Kontaktperson

Leif Olsson
BLOMSKOGS HEMBYGDSFÖRENING
Trättlanda Noli 2
672 92 Årjäng

Tel. 1: 0573-310 85
Tel. 3: 0730 29 80 67

Verksamheten

Kultur

Bygdespelet Amerikabrevet Bygdevandringar

Samlingslokaler

Hembygdsgården. Äger gammal jordbruksfastighet

Skola

Sång och musikfester. Barnen medverkar i bygdespelet. Påskbrevstävlan

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening