Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Högsrums hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Kalmar län
Borgholm kommun
Högsrum distrikt
Borgholm
med 900 ca invånare.

Adress

c/o Elisabeth Nilsson, Rönnerumsvägen 7
38792 Borgholm

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Elisabeth Nilsson
Högsrums hembygdsförening
Rönnerumsvägen 7
387 92 Borgholm

Tel. 1: 0485-56 50 42
Tel. 2: 070-8818583

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Organiserar två sommarmarknader Lokal och/eller egentillverkade produkter

Kultur

Håller socknens väderkvarnar i skick, liksom vår hembygdsstuga

Miljö & Natur

vandringar

Samlingslokaler

Hembygdsstuga,lada, medeltidshus, väderkvarnar

Skola

Samarbete med skolan

Studiecirklar

Linnécirkel 2007, ord och bildgrupp

Trivsel/Fester

valborgsmässofirandemidsommarfirandehembygdsdagteatergammaldags marknader

Uppdatera förening

Anmäl förening