SIKFORS BYALAG

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Örebro län
Hällefors kommun
Hällefor distrikt

med CA 200 invånare.

Arrangemang lokala marknader

HANTVERKSMÄSSA,BASARER.

Bad/Idrottsplats

SKÖTER OM EN BADPLATS I BYN SOM I FOLKMUN KALLAS "KAFFESUMPEN".

IT

HAR EN HEMSIDA

Kultur

EN KULTURSTIG FINNS I BYN. ANSLAGSTAVLOR SOM BERÄTTAR OM GAMLA HYTTAN OCH DESS VERKSAMHET.

Miljö & Natur

RÖJER SLY OCH ANNAT FÖR ATT HÅLLA BYN TREVLIG.

Samlingslokaler

HAR EN BYSTUGA PÅ 60 KVADRATMETER.

Tagit emot studiebesök

HOS ANDRA BYFÖRENINGAR BYTA KUNSKAPER MED VARANDRA.

Trivsel/Fester

HANTVERKSMÄSSA VARJE ÅR HEMVÄNDARDAGUTHYRNING TILL ANDRA FÖRENINGAR.JULDANS O BASAR.KRÄFTSKIVOR RÄKAFTON,SURSTRÖMMING,KNYTKALAS,MIDSOMMARFIRANDE,PÅSKBUFFE MM.

Turism

MÅNGA YTNYTTJAR VÅR BADPLATS OCH UTEBÄNKARNA VID BYSTUGAN FÖR FIKAPAUS. FINNS ÄVEN EN HERRGÅRD STRAX INTILL.

Vandrings- & Ridleder

FINNS EN KANOTLED SOM KORSAR VÅR BY.

Varit på studiebesök

FRÅN ANDRA BYFÖRENINGAR

Vägar/Mackar

EN RIKSVÄG GÅR RAKT GENOM BYN R63. DÅLIGT UPPLYST FÖRSÖKT ATT FÅ BÄTTRE BELYSNING MEN INGEN VILL BETALA,KOMMUN VÄGVERK.