Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gunnarsbyns Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Norrbottens län
Boden kommun
Gunnarsbyn distrikt

med ca 150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Maria Degerman
GUNNARSBYNS BYAFÖRENING
Gammelbovägen 2 A
961 97 Gunnarsbyn

Tel. 1: 0924-212 06

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Underhåll och städning

Egen affärsverksamhet

Uthyrning av bagarstuga

Miljö & Natur

Röjning och städning

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Ordnar fester och gäddfiskefestival

Ungdomsverksamhet

Ger bidrag till ungdomsgård

Vägar/Mackar

Röjning och underhåll av vägar till vindskydd och badplats. Skrivelser tiil kommunen om underhåll av byavägar

Uppdatera förening

Anmäl förening