Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tuna Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Kalmar län
Vimmerby kommun
Tuna, Småland distrikt

med 830 invånare.

Adress


Kontaktperson

Christer Johansson

Tuna 196
59896 Vimmerby

Tel. 1: 0492-14319
Tel. 2: 070-5754319

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Att på ett opolitiskt sättpåverka bygdens utveckling.Genom att direkt eller indirektfå igång projektofta genom samtalmed kommunpolitiker.Exempel:Ny affär,nytt boende,gymnastikhall etc.

Uppdatera förening

Anmäl förening