Karl Gustavs bygdelag

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
distrikt

med ca. 450 invånare.

Kontaktperson

Camilla Persson

Karl Gustav 15
432 69 Karl Gustav

Tel. 1: 070 875 84 77

Bad/Idrottsplats

Underhåller den vid Mäsen

Barnomsorg

se skola

Bostäder

Försöka få kommunen att sänka kommunala tomtpriservi behöver fler hyreslägenheter

IT

PåskyndatADSL- utbyggnad

Kultur

konsert tillsammans med bollklubben och bygdegårdsför.

Skola

Kämpat så skolan fick vara kvar och förskola flyttat in, Detta år startade föreningen.

Stimulera inflyttning

Välkomstbrev till alla nyinflyttade. Med gratis aktiviteter i olika föreningar.

Tagit emot studiebesök

möte om Leader landsbygd på Gårdakrik. Inspiration!!!!!!!!!

Trivsel/Fester

Återkommande byafest (aug)

Ungdomsverksamhet

Teaterföreställning för barnplanerad ev. ungdomsaktiv. bio el disco

Vandrings- & Ridleder

Anlagt två vandringsleder

Annan verksamhet

Satt upp inf. tavlor vid populära pausplatser,även placerat ut bord och bänkar där.Uppsättning av julgran i byn, även en julkrubba där som förskolebarnen tillverkat inred. till krubban.