Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kroxhultsbygdens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Kalmar län
Oskarshamn kommun
Kristdala distrikt
Kristdala
med 40 invånare.

Adress

Krokshult
57091 Kristdala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Siv Alge
Krokshultsbygdens Byalag
Venavägen 19
570 91 Kristdala

Tel. 1: 070-571 61 56

Verksamheten

Kultur

teater varje sommarca.700 besökare

Nyhetsbrev

infobrev till medlemmar

Studiecirklar

diverse

Trivsel/Fester

midvinterfest,midsommarfest

Turism

vandringsled,naturreservatect.

Utbildning/Kompetensutveckling

temakvällar

Vandrings- & Ridleder

vandringsled

Varit på studiebesök

skolor ,grupper

Uppdatera förening

Anmäl förening