Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bösebo bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Kalmar län
Hultsfred kommun
Tveta, Småland distrikt

med 130 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Odengrund
BÖSEBO BYGDEFÖRENING
Odensås Lättebo
570 80 Virserum

Tel. 1: 0495-340 25
Tel. 3: 070-540 40 19

Verksamheten

Bostäder

uthyrning av lägenhet på andra våningen i lokalen

Kommunikationer

Finns inte

Kultur

Teasterkväll, kulturutflykter i bygden och filmkväll

Samlingslokaler

Ett renoverat missionshus

Studiecirklar

Haft torpinventering

Trivsel/Fester

Valborgsfirande med majeld, sommarfest och julfest med Lucia och auktion.

Vägar/Mackar

Har skrivit om vägförbättringar

Annan verksamhet

naturvandringar

Uppdatera förening

Anmäl förening