Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Häggdångers Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1945

Finns i

Västernorrlands län
Härnösand kommun
Häggdånger distrikt

med 550 invånare.

Adress


Kontaktperson

Helen Sjödin

Sjö 256
871 91 Härnösand

Tel. 1: 0611-742 09
Tel. 3: 0730-43 51 50

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

JulmarknadBygdegårdens dag med knallar

Kultur

TeaterarrangemangJulmarknad etc

Samlingslokaler

Driver allmän samlingslokalBygger ut kök till beredningsköksnivåordnar loka för föreningslivet

Stimulera inflyttning

medlemmar driver aktivt inflyttnings projekt

Trivsel/Fester

FamiljemiddagBygdegårdens dag med marknad och dansGranngårdskvällar m underh.mm

Utbildning/Kompetensutveckling

mötesteknik mm

Uppdatera förening

Anmäl förening