Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Virke Sockengille

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Skåne län
Kävlinge kommun
Virke distrikt

med cirka 60 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lars-Göran Svensson
VIRKE SOCKENGILLE
N Västkustvägen 44 C
237 41 Bjärred

Tel. 1: 046-29 35 41
Tel. 3: 070-62 93 541

Verksamheten

IT

Har erhållit ADSL under 2007

Studiecirklar

tillsammans med Virke LRF

Tagit emot studiebesök

Tillsammans med Virke LRF

Turism

Bo på lantgård

Vägar/Mackar

Skriver till Vägverket

Uppdatera förening

Anmäl förening