Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Övsjö Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Jämtlands län
Bräcke kommun
Hällesjö distrikt

med 60 invånare.

Adress


Kontaktperson

Berit Kjellström
Övsjö Bygdegårdsförening
Norrvägen 40
840 64 Kälarne

Tel. 2: 0696-431 22

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Marknadsstånd med lokala produkter

Bostäder

Uthyrning av två lgh för permanent boende i egen fastighet.

Butik

Försäljning av lokala böcker, filmer, DVD. Loppis.

IT

Egen hemsida: www.ovsjo.se

Kultur

Sång och musik; konstutställningar och Gudstjänster

Samlingslokaler

Skötsel och underhåll av egna lokaler

Trivsel/Fester

Uthyrning av lokaler till privata och föreningar

Turism

Öppet hus och sommarcafé

Ungdomsverksamhet

"Pyttesång"-träffar för de allra minsta

Vandrings- & Ridleder

Konstpark med lokala installationer

Varit på studiebesök

Föreningar m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening