Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Boda bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1951

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Fredsberg distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Britt Hilding Johansson
BODA BYGDEGÅRDSFÖRENING
Stora Bergsgatan 13A
545 91 Töreboda

Tel. 1: 0506 - 150 56

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Konst och hantverksutställningar

Kultur

Film, föreläsningar och underhållning

Samlingslokaler

För uthyrning till olika arrangemang

Studiecirklar

Har lokaler till förfogande

Trivsel/Fester

Hye ut lokaler till föreläsningar och privata, samt arrangerar egna aktiviteter

Ungdomsverksamhet

Bordtennis, dans m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening