Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Häggums hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1954

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Skövde kommun
distrikt

med 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Kindbom
HÄGGUMS HEMBYGDSFÖRENING
Häggum Torsborg
521 64 Stenstorp

Tel. 1: 0500-453158
Tel. 2: 0707 993 688

Verksamheten

Kultur

Märkning och dokumentation av äldre bebyggelse m.m.

Miljö & Natur

Värna hembygden från uranprospektörer. Återställning, efterarbete av urangruvan Ranstadsverket

Tagit emot studiebesök

Kulturplatser

Trivsel/Fester

Nationaldagsfirande, Veteranbilsträff, Höstagille med lokala maträtter

Vandrings- & Ridleder

7 vandringsleder med dokumentaion

Varit på studiebesök

Föreningar

Uppdatera förening

Anmäl förening