Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tullingsås byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Jämtlands län
Strömsund kommun
Ström distrikt

med 190 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Bostäder

Lägenheter, 2 st finns i huset som är f.d. skolan i byn. Där bylokalen, samlingslokalen finns.

Kultur

Musikcafé med olika artister, spelmansstämma varje år i oktober, ca 80 spelmän deltar

Samlingslokaler

För byns olika föreningar samt familjehögtider av olika slag

Studiecirklar

Vävning, spelmansmusik, Jamska m. fl.

Trivsel/Fester

Påskbuffé, "Bufest" med kamsokesfil, surströmmingsfest, julfest m. fl.

Uppdatera förening

Anmäl förening