Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Strömsnäs byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Jämtlands län
Ragunda kommun
Stugun distrikt

med ca 70 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Nils Persson
Strömsnäs byförening
Strömsnäs 115
830 76 Stugun

Tel. 1: 0695-31080

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknader, loppis

IT

Hemsida

Kultur

Musikkaféer

Samlingslokaler

Föreningshus

Studiecirklar

Handarbetsträffar, byutveckling

Trivsel/Fester

Majbrasa sista april, julgröt före jul bl.a.

Annan verksamhet

Sommarcafé, minigolfbana

Uppdatera förening

Anmäl förening