Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Korsvägens Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1944

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Töreboda distrikt

med 1000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Pernilla Johansson
Korsvägens Bygdegårdsförening
Bålerud 8
545 92 Älgarås

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

-

Bad/Idrottsplats

Äger sjötomt som iordningsställts till rastplats.

Barnomsorg

-

Bostäder

-

Butik

-

Egen affärsverksamhet

-

IT

-

Kommunikationer

-

Kultur

Teaterföreställningar

Lokal utvecklingsplan

-

Miljö & Natur

Årlig tipspromenad kring sjö

Nyhetsbrev

-

Samlingslokaler

Hyr ut 220 m2 i ett plan inkl modernt kök

Skapa jobb/Företagande

-

Skola

-

Studiecirklar

-

Stimulera inflyttning

Mötesplats för nya invånare

Tagit emot studiebesök

-

Trivsel/Fester

Valborgsfirande, vårfest,höstfest,lucia, julgransplundring,

Turism

-

Ungdomsverksamhet

Luciatåg, dans

Utbildning/Kompetensutveckling

-

Vandrings- & Ridleder

-

Varit på studiebesök

-

Vägar/Mackar

-

Äldreomsorg

-

Uppdatera förening

Anmäl förening