Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Övre Lugnås intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Mariestad kommun
Lugnå distrikt

med ca 500 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Leif Andersson
Övre Lugnås Intresseförening
Lugnås Ulriksberg
542 94 MARIESTAD

Tel. 1: 0706 012 996

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi sköter om en badplats i Vristulven

Kultur

Qvarnstensled-Qvarnstensgruva- Vacker natur

Miljö & Natur

Vaacker natur på Lugnåsberget

Samlingslokaler

Lugnås Bygdegård

Skapa jobb/Företagande

Guider under sommaren, viss annan verksamhet

Studiecirklar

Om olika ämnen

Trivsel/Fester

Olika tillställningar med folket på bygden

Turism

Qvarnstenssgruvan

Ungdomsverksamhet

Engagerar ungdomar som guider i Qvarnstensgruvan

Utbildning/Kompetensutveckling

Vi har våra studiecirklar och informationsmöten för bygdens folk

Vandrings- & Ridleder

Qvarnstensleder

Uppdatera förening

Anmäl förening