Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Svarttorp Byalag IK

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Jönköpings län
Jönköping kommun
Svarttorp distrikt

med 0c:a 600 invånare.

Adress


Kontaktperson

Inge Westberg
Svarttorp Byalag IK
Nyholmen
560 28 Lekeryd

Tel. 1: 036-81072
Tel. 3: 070-568 1072

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

driver badplats, tennisbana o grusplan

Kultur

Ja, text kommer

Miljö & Natur

fiskebrygga, skidspår vinter, scooter

Nyhetsbrev

två per år

Samlingslokaler

församlingsgård

Trivsel/Fester

Gröt-och julfest, midsommarfirande + övriga familjeaktiviteter

Ungdomsverksamhet

Innebandy

Utbildning/Kompetensutveckling

för styrelsen m m

Uppdatera förening

Anmäl förening