Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Granviks Byalag Ek. Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2006

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Karlsborg kommun
Karlsborg distrikt

med c:a 200 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Leif Gustavsson

Regeringsgatan 10
544 30 HJO

Tel. 1: 070 346 15 44
Tel. 2: 070 315 99 26

Verksamheten

Kultur

Bevara lämningar efter gammal gruvdrift, Gustav Vasa's sågverk, mm. Underhålla och bevara ett öppet landskap. Underhålla och utveckla vandringsleder i området. Bedriva småskalig och lokal museiverksamhet.

Lokal utvecklingsplan

Bidrar till utveckling av Tivedens Nationalpark med ett nytt Naturum.

Miljö & Natur

Underhålla och upprätthålla gamla betesängar och skogsområde. Bevara lokaler med fridlysta och ovanliga växter och svampar.

Vandrings- & Ridleder

Underhålla vandrings- och ridleder mellan Karlsborg och Tivedens Nationalpark.

Uppdatera förening

Anmäl förening