Jöransbergs Byalag IF

Om föreningen

Bildades 1969

Finns i

Jönköpings län
Jönköping kommun
Hakarp distrikt

med 20000 invånare.

Kontaktperson

Börje Filipsson
JÖRANSBERGS BYALAGS IF
Aspvägen 7
561 38 Huskvarna

Tel. 1: 070-754 15 86

Bad/Idrottsplats

Egen Allaktivitetsplan med konstgräs,Inlinesplan, Sktebordramp

Lokal utvecklingsplan

Ta tillvara barn och undomars förslag för vidare utveckling samt att vara en aktiv samtalspartner mot kommunen

Nyhetsbrev

Vi ger ut ett ByaNytt ca 8-10 gånger per år som tar upp kommande arrangemang

Samlingslokaler

Gemensam lokal för området i "Klerckerska villan" där det också finns barnomsorg

Stimulera inflyttning

Gemensamhetslokaler, samtalspartner mot kommunen, anordnar aktiviteter för alla i området

Trivsel/Fester

Familjekvällar med Pub, Valborgsfirande, Försommarfest, mm

Ungdomsverksamhet

Fotboll,Tennis,Wolleyboll,Pingis,Disco,Innebandy,Inlines, Skateboard