Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hjoggsjöbygdens Intresseförening Drakarna

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Västerbottens län
Vännäs kommun
Vännä distrikt

med 70 hushåll invånare.

Adress


Kontaktperson

Anders Lennartsson
HJOGGSJÖBYGDENS INTRESSEFÖRENING DRAKARNA
Hjoggsjö 36 Sörgården
911 93 Vännäs

Tel. 1: 0935-240 45
Tel. 3: 070-645 5794

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

IT

ADSL

Kultur

Teater, Föreläsare mm.

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Nytt tillagningskök som kan hyras.

Studiecirklar

Släktforskning

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

Uppvaktat vägverket med framgång.

Annan verksamhet

Fotbollsskola.20 sängar finns.Movallen - godkänd fotbollsplan med duschar.

Uppdatera förening

Anmäl förening