Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ostviks och Östanbäcks Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1999

Finns i

Västerbottens län
Skellefteå kommun
Byske distrikt
Kåge
med 800 invånare.

Adress

Byagatan, Ostvik
93491 Kåge

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Susanne Marklund
OSTVIKS OCH ÖSTANBÄCKS BYAFÖRENINGEN
Ostvik 28
934 91 Kåge

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Del i Byaföreningens Dag i augusti

Bad/Idrottsplats

Insjöbad och havsbad

Barnomsorg

Förskola

Bostäder

I byn finns både villor, jordbruksfastigheter och lägenheter

Butik

Saknas

IT

Bredband med fiber.

Kommunikationer

Lokalbusstrafik

Kultur

Lokalrevy, Gästspel av Västerbottensteater.

Miljö & Natur

Ostvik och Östanbäck utgör en del av kustområdet med lång kuststräcka från Kågefjärden till Byske. Genom byarna rinner Storbäcken från Ostträsket och ut i Kågefjärden. Vi har en vacker natur i jordbruksbygd.

Samlingslokaler

Bygdegård, Bönhus och Idrottskansli.

Skola

Klass F-5

Studiecirklar

Seniorcirklar

Trivsel/Fester

Julcafé, privata familjefester.

Ungdomsverksamhet

Fotboll

Vandrings- & Ridleder

Storbäcksleden

Vägar/Mackar

E4

Uppdatera förening

Anmäl förening