Torsåkerbygdens Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1934

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Torsåker, Ångermanland distrikt

med 360 invånare.

Arrangemang lokala marknader

Årligen återkommande Höstmarknad med grönsaker, rotfrukter, fårskinn och hantverk

Kultur

Linutställning, bevara material och foton, Berättarkvällar vid brasan om gamla Torsåker, Höstmarknad med gammeldags mat,

Samlingslokaler

Vår hembygdsgård känns verkligen som en fin samlingspunkt i Torsåker!

Studiecirklar

Cirklar om "Levande föremål" samt Föreningskunskap

Tagit emot studiebesök

Vi åker årligen och besöker 2 - 5 andra hembygdsgårdar för att få inspiration och stimulans i vårt arbete.

Trivsel/Fester

Soppbuffé med musikunderhållning, Surströmmingsfest

Varit på studiebesök

Vi tar gärna emot studiebesök. I sommar besökte 25 kyrkanställda vår gård.

Annan verksamhet

Visat film och föredrag.- Grönlandsfararna- Doris i Övra kapell och Ludde, Tord Alzman.Friluftsteater, Örtdag, Träslöjdsdag, Nålbindningsdag, Geologisk föredrag, Foto utställning, Utställning av ortens konstnärer, Slåtterdag, Lieslipardag, Fotodokumentation