Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gullängets Folkets Hus förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1936

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Själevad distrikt

med 8000 invånare.

Adress


Kontaktperson


GULLÄNGETS FOLKETS HUS FÖRENING
Björnavägen 68
891 42 Gullänget

Tel. 1: 0660-77027

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vi sammarrangerar Gullängetsdagen.

Bostäder

Uthyrning av 2 lägenheter

Butik

Vi har flera lokaler som olika butiker får hyra

Kultur

Barnteater, Musikcaféer, Teater, Utställningar

Samlingslokaler

Teater, danshall, fritidsgård

Trivsel/Fester

Uthyrning till personalfester, privata bjudningsdanser mm.

Ungdomsverksamhet

Vi driver en ungdomsgård

Uppdatera förening

Anmäl förening