Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Arnäs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1930

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Arnä distrikt

med 5000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lars Strandberg
ARNÄS HEMBYGDSFÖRENING
Ström 136
891 96 Arnäsvall

Tel. 1: 0660-375410
Tel. 3: 070-207 2294

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

en gång per år / Höstmarknad

Kultur

Vi dokumenterar allt so vi anser ska bevaras

Samlingslokaler

Hembygdsgården uthyres ca 100 gånger per år

Skola

Samarbetar med 1 - 7 klass

Studiecirklar

vi har bedrivit studiecirklar i ca 10 år

Trivsel/Fester

Midsommarfirande, Sommargudstjänster, Höstmarknad

Ungdomsverksamhet

Samarbetar med församlingen på fastlagssöndagen

Vandrings- & Ridleder

7 mil vandringsled den sk. "Arnäsleden"

Varit på studiebesök

Vi har tagit emot många besökare

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Vi hyr ut vår bagarstuga ca 150 dagar per år

Uppdatera förening

Anmäl förening