Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mörrum Folkets Husförening UPA

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1907

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Mörrum distrikt

med 2500 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

11 maj och julmarknad

IT

Hemsida

Kommunikationer

Buss och tåg

Kultur

11 maj Mörrums nationaldag, bio, teater, opera m.m.

Miljö & Natur

Stor park med fåglar och lekplats

Samlingslokaler

Har lokaler för många aktyivityeter

Trivsel/Fester

Två pensionärsdanser i månaden,Trivseldans i gång per månad. Söndagsdans.

Ungdomsverksamhet

Se barnomsorg

Varit på studiebesök

Visat vår digitala bio

Vägar/Mackar

Stort område för parkering

Äldreomsorg

Pensionärsföreningen hyr huset.

Annan verksamhet

Bingokvällar 48 st per år.Loppis

Uppdatera förening

Anmäl förening