Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hanö Hamn o Byalag Ek. För.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Blekinge län
Sölvesborg kommun
Mjällby distrikt

med 20 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tomas Andersson
Hanö Hamn o Byalag Ek. För.
Bönsäcksvägen Hanö
294 07 Sölvesborg

Tel. 1: 042-227632

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hanödagen anordnas varje 3 e lördag i juli månad

Bad/Idrottsplats

Bad finns runt ön samt fotbollsplan

Egen affärsverksamhet

Vandrahem, hyr ut affär-och restauranglokaler

IT

Bredband finns samt IT-cafe

Kommunikationer

Färja till fastlandet

Kultur

Har färdigställt ett byamuseum

Miljö & Natur

Vacker natur med inplanterad dovhjort

Samlingslokaler

Bygdegård, museum i hamnen samt restaurang.

Studiecirklar

Studiecirklar varje år.

Tagit emot studiebesök

Käringön och Koster

Turism

betyder mycket för ön ca. 48.000 besökare per år.

Vandrings- & Ridleder

Det finns utmärkta leder.

Varit på studiebesök

Tar ofta emot studiebesök

Äldreomsorg

Hemsamarit från fastlandet

Uppdatera förening

Anmäl förening