Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nättraby Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Nättraby distrikt

med 4500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Christer Fredholm
NÄTTRABY HEMBYGDSFÖRENING
Marielund
370 24 Nättraby

Tel. 1: 0455-474 37
Tel. 2: 0455-474 37

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nättrabydagen, Gammaldags lövmarknad karlskrona

Egen affärsverksamhet

Bokförsäljning

Kultur

Vandringar,föreläsningar,berättaraftnar,resor,m.m.

Miljö & Natur

Promenader och miljömedvetenhet

Nyhetsbrev

Medlemsblad/folder

Skola

Samarbete med utställningar

Tagit emot studiebesök

Långasjökvarn-mariefred m.m.

Trivsel/Fester

Midsommarfest

Turism

Guidade visningar

Ungdomsverksamhet

Elever från fritidsgården samlas varje vecka för att utföra diverse aktiviteter

Utbildning/Kompetensutveckling

Studiecirklar, ljusstöpning

Varit på studiebesök

Visning av Ekbergska huset och guidad visning av orten

Vägar/Mackar

Vägmuseum under uppbyggnad

Annan verksamhet

Allt som händer i samhället, påverka olika förslag när det gäller vägar,bebyggelse m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening