Väse Framtid

Om föreningen

Bildades 2004

Värmlands län
Karlstad kommun
Väse distrikt

med Ca: 2500 invånare.

Bad/Idrottsplats

Representerat i projektgruppen för ny aktivitetshall som kommer att stå klar hösten 2008.

Bostäder

Kartläggning av alla lediga tomter i Väse, förfrågan till de som ägde tomterna om de var villiga att stycka av och sälja tomter. Resultatet överlämnat till kommunens politiker.

Miljö & Natur

ReNet projekt i centrum, anlägger stugor och en typ av grönområde.

Skola

Jobb för elevernas möjlighet att fortsatt kunna välja högstadium i Karlstad.

Stimulera inflyttning

Kartläggning av alla lediga tomter i Väse, förfrågan till de som ägde tomterna om de var villiga att stycka av och sälja tomter. Resultatet överlämnat till kommunens politiker.

Tagit emot studiebesök

Idrottshallar i Fagerås och Årjäng.

Ungdomsverksamhet

Representerat i projektgruppen för ny aktivitetshall som kommer att stå klar hösten 2008.Innehåller förutom idrottshall även fritidsgård och bibliotek.

Äldreomsorg

Omfattande enkätundersökning för att kartlägga underlag till nytt äldreboende. Projektgrupp kopplat till resultaten av denna.