Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hällaryds Skärgårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1989

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Hällaryd distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Clementsson
HÄLLARYDS SKÄRGÅRDSFÖRENING
Matvikshamnsvägen 377
374 94 Trensum

Tel. 1: 0454-610 30

Verksamheten

IT

Bredband på agendan

Kommunikationer

Hjälp tillrederi som transportera folk och post

Kultur

Ö VandrigarUtskick med historisk babgrund

Miljö & Natur

Utmärker och röjer stigar arbetar hårt med lösning av VA

Nyhetsbrev

Div. utskick

Samlingslokaler

Mallö gamla skola

Skapa jobb/Företagande

Förhandlingar och förslag motpart Kommunen

Stimulera inflyttning

Transporter bredband

Turism

Kiosker,kanorleder

Äldreomsorg

Undersöker möjligheter

Uppdatera förening

Anmäl förening