Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gråträsk Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Norrbottens län
Piteå kommun
Piteå stadsdistrikt distrikt

med 60 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gert Granberg

Sundsnäs 323
933 99 Arvidsjaur

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Driver och sköter om en allmän badplats.

IT

Skickat ett antal skrivelser till kommun, länsstyrelse och företag

Kultur

Anordnar mindre aktiviteter och sparar viss information för nuvarande och kommande generationer

Lokal utvecklingsplan

Håller lokal utvecklingsplan uppdaterad.

Miljö & Natur

Sköter om Länsstyrelsen i Norrbottens naturstig.Sköter om inplantering av fisk i närliggande sjöar.

Samlingslokaler

Drift av byagård som är uppvärmd året runt.

Trivsel/Fester

Anordnar 5 - 8 st olika aktiviteter per år

Turism

Hyr ut stugor/byagård samt kanoter

Vandrings- & Ridleder

Skötsel av större skoterled vintertid samt skötsel och reklam för kanotled sommartid

Uppdatera förening

Anmäl förening